Loen ja uudistan

kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Kass potil

Kiisu-miisu, tore loom. Seda seni, kuni nurrub mõnusalt diivanil ja ma talle pai saan teha.
Lühidalt.
Iga kord kui kassi WC koristamise käsile võtan, mõtlen, et miks ei võiks ta ise enda sabatagust koristada.
Koolitus kuluks ära.





Kaane sulgemine ja vee laskmine võiksid veel boonusena kaasa tulla.

4 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Mul on hetkel netikasutus piiratud (sest mehel on töötegemiseks peaaegu kogu netikiirust vaja) ja ei saa neid videosid lähemalt vaadata. Aga meie leitud kass (seesama, kes minuga hiirt jagab) käis algul väga ilusasti ise potil ja lasi otse auku...kuni me olime sunnitud vana vetsupoti uue vastu välja vahetama ja sellel on äravool lauge ning kassil pole toetuspinda poti sees. Ta, vaeseke, algul isegi proovis, aga libises vette. Aga selle peale me muidugi enne ei tulnud. :o( Ei tea ka, kas tänapäeval üldse enam on sihukese kujuga potte.

Eve Piibeleht ütles ...

Nagu ma aru saan, elate te maakohas, miks te teda õue ei lase? Meie kiisu käib ainult õues ja pole mingit potiprobleemi. Täpsemalt öeldes, probleem siiski on, sel aastal selgus esimest korda tõsiasi, et me siiski ei saa kassi kolmeks päevaks tuppa jätta, ta lihtsalt keeldub kassitualetti kasutamast. Kuigi on nooruses korteris elanud ja ainult kastil käinud.

Anu ütles ...

Kaska meil tubasema loomuga hetkel (alles 6 kuune ja palju ilmaelust ei tea), käib õues uudistamas vaid, toas on tal kast, kus vajadusel käia. Eks kevadepoole ole näha, mis ta õues käimsest arvab. Eelmine kiisu käs õues küll aga ka toas oli kast.

enetimm ütles ...

Proovisin meie esimest kiisut ka potil käima õpetada, peaaegu et saime ta nii kaugele, kuid ühel päeval avastasime, et talle meeldib vann palju rohkem... Mulle ei meeldinud selline asjade käik üldse ning tõin liivakasti jälle tagasi! Minu kassid on tubased, sest suures linnas ei taha sugugi neid õue peale lubada. Lisaks on Põhja-Ameerikas suureks probleemiks kassid, kes ringi hulkudes laululinde tapavad. Siia mandrile ilmusid kassid alles valge mehega ning vaesed linnud pole siiani õppinud ära, kuidas kassi eest eemale hoida nagu Euroopa linnud. Igal aastal tapavad kassid üle miljardi laululinnu ainuüksi USAs.